Aanbod | Jong, vrouw & nu...

Je staat midden in het leven, je kunt alle kanten nog op, maar voor jou is de grote vraag: welke kant?
Jonge vrouwen kunnen flink worstelen met alle mogelijkheden die er zijn en alle verwachtingen die ze voelen. Je ervaart keuzestress, hebt problemen met het loskomen van je ouders of het aangaan van een relatie.

Samen kunnen we kijken waar deze gedachten vandaan komen en wat jou op dit moment verder kan helpen om je koers te bepalen.

Andere jonge vrouwen hoor ik zeggen:
• Ik heb een leuke stageplaats, maar ik loop vast.
• Mijn ouders zijn gescheiden, dat houdt me steeds bezig.
• Ik vind het moeilijk om een ander dichtbij te laten komen en mezelf kwetsbaar op te stellen.
• Ik heb leuke plannen voor de toekomst, maar mijn ouders zijn het daar niet mee eens.

Aanbod

Vrouw en identiteit

Veel vrouwen kennen problemen rondom hun zelfbeeld en eigenwaarde. Je voelt je onzeker of zit niet lekker in je vel. Ook kunnen zich allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen.

Vrouw en therapie

Iedereen maakt moeilijke periodes mee. Er sterft een dierbaar iemand, er speelt een conflict op je werk, mogelijk ga je scheiden of blijft je kinderwens onvervuld. Het kan ook zijn dat het niet goed gaat, zonder aanwijsbare oorzaak.

Moeder en balans

Moeder worden is een grote verandering in je leven. Waar de hele wereld lijkt te genieten van een baby en het moederschap, zijn er ook vrouwen die moeite hebben met deze grote verandering. Hoe houd je alle ballen hoog?

Jong, vrouw en nu…

Je staat midden in het leven, je kunt alle kanten op, maar voor jou is de grote vraag: welke kant? Jonge vrouwen kunnen flink worstelen met alle mogelijkheden die er zijn. Samen kijken we wat je verder kan helpen om je koers te bepalen.

Contact Klaartje

certificatie & registratie