Aanbod | Vrouw & Therapie

Het leven brengt moeilijke periodes met zich mee. Iedereen krijgt te maken met verlies. Er sterft een dierbaar iemand, er speelt een conflict op je werk, mogelijk ga je scheiden of blijft je kinderwens onvervuld. Het kan ook zijn dat het niet goed met je gaat, zonder dat er een aanwijsbare oorzaak is.

Je loopt vast en hebt tijd nodig om te verwerken wat er in je leven is voorgevallen. Soms is het genoeg om hier over te praten, de dingen te ordenen en te rouwen. Soms is het nodig om anders te leren omgaan met wat er in jouw leven is gebeurd. Therapie is een vorm van hulp op allerlei gebieden in je leven.

Samen met jou kan ik een traject opzetten rondom bijvoorbeeld:
• Echtscheiding
• Arbeidsconflict
• Burn-out
• Rouwverwerking

Aanbod

Vrouw en identiteit

Veel vrouwen kennen problemen rondom hun zelfbeeld en eigenwaarde. Je voelt je onzeker of zit niet lekker in je vel. Ook kunnen zich allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen.

Vrouw en therapie

Iedereen maakt moeilijke periodes mee. Er sterft een dierbaar iemand, er speelt een conflict op je werk, mogelijk ga je scheiden of blijft je kinderwens onvervuld. Het kan ook zijn dat het niet goed gaat, zonder aanwijsbare oorzaak.

Moeder en balans

Moeder worden is een grote verandering in je leven. Waar de hele wereld lijkt te genieten van een baby en het moederschap, zijn er ook vrouwen die moeite hebben met deze grote verandering. Hoe houd je alle ballen hoog?

Jong, vrouw en nu…

Je staat midden in het leven, je kunt alle kanten op, maar voor jou is de grote vraag: welke kant? Jonge vrouwen kunnen flink worstelen met alle mogelijkheden die er zijn. Samen kijken we wat je verder kan helpen om je koers te bepalen.

Contact Klaartje

certificatie & registratie