Aanbod | Moeder & balans

Moeder worden, is een grote verandering in je leven. Waar de hele wereld lijkt te genieten van een baby en het moederschap, zijn er ook vrouwen die moeite hebben met deze grote verandering. Het lukt niet altijd om de draad van het leven direct weer goed op te pakken en te genieten.

Bovendien lijkt de huidige maatschappij veel van je te verwachten. Als (jonge) moeder heb je veel ballen hoog te houden en je wilt het overal goed doen! Jij bent de gezellige echtgenoot, die leuke moeder, de betrouwbare dochter, de beschikbare werknemer, de vrolijke vriendin…

Ik heb veel mogen werken met (jonge) moeders bij wie het allemaal even niet meer lukt. We kunnen samen onderzoeken hoe jij weer in balans komt met jezelf en je omgeving.

Andere moeders hoor ik zeggen:
• Hoe houd ik al die ballen hoog?
• Na de bevalling ben ik niet meer de oude geworden.
• Wanneer ben ik aan de beurt?
• Het loopt niet lekker meer in de relatie met mijn partner.
• Ik val uit tegen m’n kinderen, dat wil ik niet.
• Moe!

Aanbod

Vrouw en identiteit

Veel vrouwen kennen problemen rondom hun zelfbeeld en eigenwaarde. Je voelt je onzeker of zit niet lekker in je vel. Ook kunnen zich allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen.

Vrouw en therapie

Iedereen maakt moeilijke periodes mee. Er sterft een dierbaar iemand, er speelt een conflict op je werk, mogelijk ga je scheiden of blijft je kinderwens onvervuld. Het kan ook zijn dat het niet goed gaat, zonder aanwijsbare oorzaak.

Moeder en balans

Moeder worden is een grote verandering in je leven. Waar de hele wereld lijkt te genieten van een baby en het moederschap, zijn er ook vrouwen die moeite hebben met deze grote verandering. Hoe houd je alle ballen hoog?

Jong, vrouw en nu…

Je staat midden in het leven, je kunt alle kanten op, maar voor jou is de grote vraag: welke kant? Jonge vrouwen kunnen flink worstelen met alle mogelijkheden die er zijn. Samen kijken we wat je verder kan helpen om je koers te bepalen.

Contact Klaartje

certificatie & registratie