PRAKTISCHE INFO

Tarieven

Intake gesprek1 uur€ 75
Individueel gesprek1 uur€ 75
Relatiegesprek1,5 uur€ 110

Vergoeding

De kosten voor de therapie kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit heeft geen invloed op het eigen risico. De hoogte van de vergoeding hangt af van de zorgverzekering en de afgesloten polis. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Vergoedingen per zorgverzekeraar: www.nvpa.org/zorgverzekering

Wachttijden

Wanneer je je aanmeldt, plannen we in overleg een intakegesprek. Gemiddeld vindt het eerste gesprek een week na aanmelding plaats. Tijdens het intakegesprek bepalen we de voortgang van het traject. Dit traject sluit aan op de intake en wordt in overleg direct gepland. Op dit moment is er weer ruimte voor nieuwe cliënten in de praktijk. Deze informatie over de wachttijden wordt maandelijks ge-update.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in mijn eigen praktijk; Roskam 2 in Hasselt (OV).

Kwaliteit

Ik vind de kwaliteit van de therapie belangrijk en investeer daarom in bijscholing, supervisie en intervisie. Om de kwaliteit te borgen heb ik mij geregistreerd en gecertificeerd bij de VCW - Vereniging voor Contextueel Werkers, de NVPA - de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten en het RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Afzegging

Wanneer het niet lukt om naar onze afspraak te komen, is het belangrijk dat je dit 24 uur van te voren doorgeeft. Zonder afmelding zullen de kosten van de afspraak in rekening worden gebracht.

Klachtenregeling

Mocht je ontevreden zijn over de behandeling, dan is het belangrijk om dit eerst met mij te bespreken. Dit kan mondeling, maar je mag het ook schriftelijk indienen. Lukt het ons niet om er samen uit te komen, dan kun je contact leggen met de onafhankelijke klachtenprocedure van de NVPA. De procedure is te vinden op de website van de NVPA. De praktijk voldoet hiermee aan de eisen van de Wet Kwaliteit en klachten en Geschillenzorg. (WKKGZ ).

Aanbod

Vrouw en identiteit

Veel vrouwen kennen problemen rondom hun zelfbeeld en eigenwaarde. Je voelt je onzeker of zit niet lekker in je vel. Ook kunnen zich allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen.

Vrouw en therapie

Iedereen maakt moeilijke periodes mee. Er sterft een dierbaar iemand, er speelt een conflict op je werk, mogelijk ga je scheiden of blijft je kinderwens onvervuld. Het kan ook zijn dat het niet goed gaat, zonder aanwijsbare oorzaak.

Moeder en balans

Moeder worden is een grote verandering in je leven. Waar de hele wereld lijkt te genieten van een baby en het moederschap, zijn er ook vrouwen die moeite hebben met deze grote verandering. Hoe houd je alle ballen hoog?

Jong, vrouw en nu…

Je staat midden in het leven, je kunt alle kanten op, maar voor jou is de grote vraag: welke kant? Jonge vrouwen kunnen flink worstelen met alle mogelijkheden die er zijn. Samen kijken we wat je verder kan helpen om je koers te bepalen.

Contact Klaartje

certificatie & registratie