Aanbod | Vrouw & identiteit

Veel vrouwen kennen problemen rondom hun zelfbeeld en eigenwaarde. Je voelt je onzeker of zit niet lekker in je vel. Ook kunnen zich allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen. Een goed gesprek met je partner of een goede vriendin is vaak genoeg en helpt je verder, maar soms is dat niet voldoende en is het fijn dat er iemand anders met je meekijkt.

We kunnen samen onderzoeken waar deze gedachten en gevoelens vandaan komen en hoe je er mee om kunt gaan.

Uitspraken die ik vaak hoor zijn:
• Ik vind het moeilijk om ‘nee’ te zeggen.
• Ik ga over mijn grenzen en voel me zo moe.
• Ik vind het moeilijk om iets voor mezelf te vragen.
• Wie zit er nu op mij te wachten?

Aanbod

Vrouw en identiteit

Veel vrouwen kennen problemen rondom hun zelfbeeld en eigenwaarde. Je voelt je onzeker of zit niet lekker in je vel. Ook kunnen zich allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen.

Vrouw en therapie

Iedereen maakt moeilijke periodes mee. Er sterft een dierbaar iemand, er speelt een conflict op je werk, mogelijk ga je scheiden of blijft je kinderwens onvervuld. Het kan ook zijn dat het niet goed gaat, zonder aanwijsbare oorzaak.

Moeder en balans

Moeder worden is een grote verandering in je leven. Waar de hele wereld lijkt te genieten van een baby en het moederschap, zijn er ook vrouwen die moeite hebben met deze grote verandering. Hoe houd je alle ballen hoog?

Jong, vrouw en nu…

Je staat midden in het leven, je kunt alle kanten op, maar voor jou is de grote vraag: welke kant? Jonge vrouwen kunnen flink worstelen met alle mogelijkheden die er zijn. Samen kijken we wat je verder kan helpen om je koers te bepalen.

Contact Klaartje

certificatie & registratie